Előtte

Utána

AZ ESZTÉTIKAI RÉGIÓ IMPLANTÁCIÓJÁNAK KIHÍVÁSAI, AZONNALI IMPLANTÁCIÓ ELMÉLETE ÉS GYAKORLATA

elméleti előadás és hands-on kurzus

Időpont:

2024. március 27. – 9.00-15.00
(Jelentkezési határidő: 2024.03.22.)

Helyszín:

1038 Budapest, Fürdő u. 2.,
Intellident Oktatási Központ

Előadó:

Dr. Chikány Tamás

Részvételi díj:

119.000,-

Minden résztvevő 1 db Megagen AnyRidge implantátumot
kap ajándékba! (méret: 4/10)

Kurzus leírása:

  • Előadásunk első részében a front terület implantológiájának alapjait járjuk körül, mint a terület  anatómiája, az implantáció pozícionálásának szabályai valamint a lágyszövetek helyreállításának szükségessége. Kihívást jelentő esetek bemutatásával igyekszünk megvilágítani az elveszett kemény-, és lágyszövetek pótlásának nehézségeit.
  • A legoptimálisabb esztétikai eredmény eléréséhez a szövetek prezervációja jelentheti a megoldást, melynek a szükséges feltételek teljesülése mellett az egyik leggyakrabban használt módszere az azonnali implantáció.
  • Nagy segítségünkre lehet az esetek tervezésénél a digitális fogászat. Digitális tervezés alapján navigáltan, ideális pozícióba helyezhetjük be az implantátumokat, melyekre akár előre elkészített ideiglenes pótlást is adhatunk át a pácienseinknek.
  • Részletesen mutatjuk be az azonnali implantáció menetét, lehetséges módozatait, sebészi és protetikai szempontjait, valamint a felmerülő kockázatokat.
  • Az előadást követő hands-on tréning során R2Gate sebészi sablonnal helyezünk be implantátumot, valamint elkészítjük az azonnali ideiglenes pótlást is.